Onze Instructeurs

Wordt een instructeur

Gerard v.d. Berg

Founder

Met een enorme drive ben ik ruim 10 jaar geleden begonnen met het opzetten van een trainingsprogramma wat ook toegankelijk is voor niet academisch opgeleide mensen. Op een eenvoudige wijze mensen iets leren waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. Dat motiveert mij.

Mirjam Pels

Trainer

Mirjam heeft 20 jaar werkervaring in (internationale) commerciële organisaties. Vanuit haar sales achtergrond is het omgaan met en aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners haar kracht. Goede vraagtechnieken zijn de basis van effectieve communicatie en in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet alleen toepasbaar in Sales maar op alles in het dagelijks leven. 

Jeroen Ketelaars

Conflict psycholoog/ mediator

Jeroen Ketelaars is conflictexpert. Dat komt tot uiting in zijn activiteiten als conflictconsultant en conflictcoach en in zijn praktijk als Registermediator.

Jeroen: “Conflict is een prachtige dynamiek die voor organisaties te veel kansen biedt om te laten liggen. Het brengt immers die zaken boven waar het ècht om gaat. Mensen en organisaties in dat proces begeleiden is uitermate inspirerend. Zeker als de bevlogenheid terugkeert wanneer men de rendementen weer ziet stijgen en de kosten van ‘organisatiegedoe’ en arbeidsconflicten ziet afnemen”.

Esther Jacobs

Marketing

Als Accountmanager, Area Communication Manager en Marketing Manager bij (internationale) lifestyle merken heeft Esther jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van relatiebeheer, sales, marketing, pr & communicatie.

Esther is enthousiast en open en daarbij altijd klantgericht en resultaatgericht. Haar fascinatie voor communicatie en de wijze waarop sommige mensen anderen succesvol proberen te misleiden is in de afgelopen jaren steeds groter geworden.

Wordt een instructeur

Klik op onderstaande knop om een instructeur te worden